Zeiluitje

Uitwaaien door te varen als uitjeMet z'n allen er op uit en een dag of langer lekker uitwaaien. Een dagtocht zeilen voelt als een weekend weg voor gezin, familie, vrienden, vrijgezellen of bedrijfsuitje. En een weekend varen lijkt op een week weg! Je komt altijd uitgewaaid en verfrist weer thuis.

 

 

 

Uitwaaien door te varen als uitjeZeiluitje op een platbodem

Een dagtocht zeilen, weekend of zelfs week er op uit. Lekker uitwaaien met familie, vrienden of collega's op het water. Zeilen op het Markermeer of door naar het IJsselmeer of zelfs de Waddenzee. Bezoek onderweg authentieke vissersdorpjes als Volendam, Edam, Marken of Hoorn, Enkhuizen, Stavoren en nog veel meer. De horizon bepaalt de grens...

 

Uitwaaien door te varen als uitjeZeiluitje kajuitzeiljacht

Lekker uitwaaien op een luxe kajuitjacht. een dag of weekend het water op met een zeiljacht is een garantie voor ontspanning.

 

Uitwaaien door te varen als uitjeZeiluitje kielboot

Met een valk of randmeer een hele of halve dag het water op. Vrienden, familie of collega's uitnodigen om uit te waaien en de boel de boel te laten. Ga de uitdaging aan en ga met meerdere boten op ontdekking. Of doe een sportieve wedstrijd.

Kwaliteit

Om te laten zien dat kwaliteit en ervaring belangrijk zijn, is JasperJ o.a. lid van de Nederlandse vereniging van Kustzeilers (NvvK), Vereniging Wadvaarders en het Watersportverbond (KNWV).

Nederlandse vereniging van Kustzeilers Vereniging Wadvaarders Watersportverbond KNWV
BBZ KNRM  

Weerinfo

Buienradar

Zeilboeken

Contact voor meer info

captcha
Herladen

JasperJ op Facebook

Leuke filmpjes Vaaruitje