Vaarles

Vaarles van JasperJ om te leren zeilen op boten, jachten en schepenBen je op zoek naar een leuke en uitdagende manier om (beter) te leren manoeuvreren op een kajuitzeiljacht of motorboot? Zoek dan niet verder, want bij JasperJ Watersport bieden we vaarlessen aan die jou alle kneepjes van het varen bijbrengen. Het is leuk om te varen, ook in de haven, bij de brug of in een sluis. Om dat leuk te houden voor iedereen is soms wat extra kennis en kunde nodig.

Onze ervaren instructeurs leiden je stap voor stap door de vaarinstructie, zodat je zonder stress de juiste vaartechnieken leert. Of je nu al enige ervaring hebt of helemaal nog niet hebt gevaren, bij ons ben je aan het juiste adres.

Met onze vaarlessen leer je niet alleen hoe je moet manoeuvreren, maar ook hoe je aanlegt op een veilige en efficiënte manier. Zo kun je straks met vertrouwen en plezier het water op gaan.

Maar vaarles bij JasperJ is meer dan alleen leren varen. Het is ook een ontspannen manier om de stress van de dag even te vergeten en te genieten van de rust en ruimte op het water. Laat je meevoeren door de prachtige omgeving en laat je begeleiden door onze professionele instructeurs.

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan voor een vaarles bij JasperJ Watersport en leer alles wat je moet weten om met vertrouwen te kunnen varen. Wij zorgen ervoor dat je de vaartechnieken snel onder de knie hebt, zodat je volop kunt genieten van het varen en de ontspanning die het met zich meebrengt.

Een dag(deel) oefenen maakt al een groot verschil. Je gaat de volgende keer met meer ervaring en dus makkelijker het water op!

Vaarles van JasperJ om op de motor te leren manoeuvreren op zeiljachten en kajuitjachtenManoeuvreren met een kajuitzeiljacht

Ben jij op zoek naar een unieke en leerzame vaarles op een kajuitzeiljacht? Dan is JasperJ Watersport dé plek voor jou! Bij mij kan je terecht voor professionele instructie om je vaardigheden in het manoeuvreren te verbeteren.

Als ervaren schipper geef ik je de nodige instructie om je stressloos en met vertrouwen op het water te begeven. Zo leer je bijvoorbeeld hoe je de boot aanlegt, hoe je rekening houdt met de wind en hoe je een brug of sluis passeert. Zo hoef je nooit meer in paniek te raken tijdens het varen en voorkom je schade aan de boot.

Maar vaarles bij JasperJ Watersport is niet alleen nuttig om schade te voorkomen. Het is ook een leuke manier om meer plezier op het water te hebben. Door je kennis en kunde te vergroten, kun je nog beter genieten van het varen. En dat is precies wat we willen bereiken met onze manoeuvreerles op een kajuitjacht.Vaarles van JasperJ om op de motor te leren manoeuvreren op zeiljachten en kajuitjachten

Bovendien is voorbereiding key als het gaat om het manoeuvreren van een boot. Tijdens onze vaarinstructie leer je niet alleen hoe je een kajuitzeiljacht kunt besturen, maar ook hoe je op de motor kunt manoeuvreren en je bemanning organiseert. Zo kun je zorgeloos de haven in- en uitvaren en ontspan je tijdens het varen.

Ik sta altijd voor je klaar met tips en advies om het maximale uit je vaarles te halen. Samen met de bemanning zorgen we ervoor dat je rustig en met vertrouwen het schip kunt manoeuvreren. Zo kun je volop genieten van je vaarinstructie en leren varen op een kajuitzeiljacht.

Dus ben je op zoek naar een leerzame en ontspannende vaarles om je manoeuvreervaardigheden te verbeteren? Kies dan voor JasperJ Watersport en meld je aan voor onze manoeuvreerles op een kajuitzeiljacht. Wij helpen je graag om nog meer plezier op het water te hebben!

Vaarles van JasperJ om te leren motormanoeuvreren op motorboten en sloepenManoeuvreren met een motorboot of sloep

Pfff.... wat is het druk. Zullen we lekker in de haven blijven? Of ergens voor anker en niet de stad in? Wat veel boten voor de sluis, zullen we een rondje draaien? Eigenlijk wil ik met vrienden of vriendinnen een tochtje maken, maar ik durf niet.

Ben je op zoek naar een leuke manier om te leren manoeuvreren op een motorboot of sloep? JasperJ Watersport biedt vaarles aan om je te helpen bij het verkrijgen van de juiste kennis en kunde om met vertrouwen te kunnen varen.

Tijdens de vaarles krijg je instructie van een ervaren schipper, die je op een ontspannen manier de fijne kneepjes van het vak leert. Zo kan je bijvoorbeeld leren hoe je een motorjacht of motorschip op een rustige manier kunt aanleggen, zonder in paniek te raken of schade aan te richten.

Met de vaarlessen van JasperJ Watersport kan je genieten van meer plezier op het water, zonder te hoeven stressen over hoe je jouw boot moet manoeuvreren. Ik zal je tips geven om met het wieleffect om te gaan en om met gemak door drukke havens of sluizen te navigeren. Zo gaan we in overleg aan de slag met goed zeemanschap, afremmen, achteruit varen, keren, vaarregels en verder.

Maar vaarles bij JasperJ Watersport is niet alleen praktisch, het is ook leuk! Je kunt samen met je bemanning genieten van een dag op het water, terwijl je tegelijkertijd leert hoe je een sloep of motorboot op een professionele manier kunt manoeuvreren. Zo kan je na afloop van de vaarinstructie met vertrouwen op pad gaan en optimaal genieten van je tijd op het water.

Dus waar wacht je nog op? Meld je aan voor een manoeuvreerles bij JasperJ Watersport en leer op een ontspannen manier hoe je je boot kunt manoeuvreren. Zo kan je voortaan met vertrouwen en zonder stress varen en optimaal genieten van al het moois wat het water je te bieden heeft.

Goed voorbereid

Om je voor te bereiden of om achteraf nog eens wat na te lezen, zijn de volgende boeken een leuk cadeautje (en bij mij te bestellen):

Leren varen

   

Handboek Motorboot varen

Leidraad voor Kajuitjachtzeilers

Onder zeil!

Handboek Motorboot varen kopen bij JasperJ  Leidraad voor Kajuitjachtzeilers kopen bij JasperJ Onder Zeil kopen bij JasperJ
Auteur(s): Duncan Wells, Jasper Jansen Auteur(s): Richard Vooren Auteur(s): Jan van Exter
Pagina's: 160
Gewicht: 459 gr
Afmetingen: 247x189x10 mm
Pagina's: 400
Gewicht: 1024 gr
Afmetingen: 253x177x32 mm
Pagina's: 96
Gewicht: 296 gr
Afmetingen: 248x186x10 mm
Bestellen bij Bol.com Bestellen bij Bol.com Bestellen bij Bol.com
     

Het Zeilboek

Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders

 
Het Zeilboek kopen bij JasperJ de Leidraad voor sloep- en motorjachtvaarders kopen bij JasperJ Kijk op mijn boekenpagina voor meer leuke, interessante en handige boeken over varen
Auteur(s): J. Peter Hoefnagels Auteur(s): Richard Vooren  
Pagina's: 384
Gewicht: 584 gr
Afmetingen: 220x150x24 mm
Pagina's: 416
Gewicht: 1017 gr
Afmetingen: 253x182x34 mm
 
Bestellen bij Bol.com Bestellen bij Bol.com  

 

Doen?

Vul het contactformulier hieronder in, mail of bel voor meer informatie.

Kijk voor meer informatie en offertes op www.ikwilzeilles.nl. Ook onderdeel van JasperJ Watersport.

Kwaliteit

Om te laten zien dat kwaliteit en ervaring belangrijk zijn, is JasperJ o.a. lid van de Nederlandse vereniging van Kustzeilers (NvvK), Vereniging Wadvaarders en het Watersportverbond (KNWV).

Nederlandse vereniging van Kustzeilers Vereniging Wadvaarders Watersportverbond KNWV
BBZ KNRM  

Weerinfo

Buienradar

Zeilboeken

Contact voor meer info

captcha
Herladen

JasperJ op Facebook

Leuke filmpjes Vaarles