Klein Vaarbewijs 2

Titel:
Klein Vaarbewijs 2
Wanneer:
13 juni 2020, 09:30 - 14 juni 2020, 16:30
Locatie:
Zeilschool de Vinkeveense Plassen - Vinkeveen
Categorie:
Vaarbewijs 2
Klein Vaarbewijs 2

Omschrijving

Amorgos wil graag dat je een ontspannen vakantie op het water hebt. En ook op het water gelden regels. Op dit moment wordt er in de meeste buitenlandse gebieden, wettelijk nog niet zoveel van de vakantieganger geëist. Dit lijkt in de komende jaren te gaan veranderen. Bovendien is het eigenlijk niet meer dan normaal dat, als je je in het verkeer beweegt, je ook de verkeersregels kent en je eraan houdt. Daarnaast is in sommige gebieden een basale kennis van navigatie noodzakelijk om je weg te kunnen vinden.
Daarom biedt Amorgos een theoretische cursus aan die opleidt tot het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2. Als je bent geslaagd voor het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2, ben je automatisch ook in het bezit van het ICC Kustwateren, een over de gehele wereld erkend vaarbewijs.

Je kunt je aanmelden door een email te sturen, te bellen met Amorgos of op de link van de locatie hieronder te klikken.

We hanteren een maximum van 10 deelnemers.

Contact informatie

Naam:
Amorgos
Telefoon:
036-5218210


Locatie

Locatie:
Zeilschool de Vinkeveense Plassen
Straat:
Herenweg 144
Postcode:
3645 DT
Plaats:
Vinkeveen
Land:
Netherlands
Zeilschool de Vinkeveense Plassen

Omschrijving

Zeilschool de Vinkeveense Plassen maakt onderdeel uit van Watersportcentrum Vinkeveen Haven.

Watersportcentrum Vinkeveen Haven is gevestigd in de oude dorpskern van Vinkeveen aan de Herenweg 144. Het Watersportcentrum is uitstekend te bereiken, direct gelegen naast de N201 (Hilversum - Haarlem) en slechts enkele autominuten vanaf de A2 (Utrecht - Amsterdam). Op eigen terrein beschikken wij over ruim 50 parkeerplaatsen, aan de andere zijde van de Herenweg bevinden zich nog eens 80 gemeentelijke parkeerplaatsen.

De haven is direct gelegen aan de Kleine Plas. Een prima oefenwater, met name voor de beginnende zeilers. Daarnaast zitten we binnen 10 minuten op de Zuidplas. Een groot meer waar de geoefende zeilers hun hart kunnen ophalen. Dit is dan ook de thuisbasis van de Catamarans en de Zwaardboten.

Weerinfo

Buienradar

Zeilboeken

JasperJ op Facebook