Klein Vaarbewijs 2

Titel:
Klein Vaarbewijs 2
Wanneer:
12 juni 2021, 09:30 - 13 juni 2021, 16:30
Locatie:
Amorgos - Almere
Categorie:
Vaarbewijs 2
Evenement Aangepast Veld 1:
€ 250
Klein Vaarbewijs 2

Omschrijving

Amorgos wil graag dat je een ontspannen vakantie op het water hebt. En ook op het water gelden regels. Op dit moment wordt er in de meeste buitenlandse gebieden, wettelijk nog niet zoveel van de vakantieganger geëist. Dit lijkt in de komende jaren te gaan veranderen. Bovendien is het eigenlijk niet meer dan normaal dat, als je je in het verkeer beweegt, je ook de verkeersregels kent en je eraan houdt. Daarnaast is in sommige gebieden een basale kennis van navigatie noodzakelijk om je weg te kunnen vinden.
Daarom biedt Amorgos een theoretische cursus aan die opleidt tot het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2. Als je bent geslaagd voor het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2, ben je automatisch ook in het bezit van het ICC Kustwateren, een over de gehele wereld erkend vaarbewijs.

Je kunt je aanmelden door een email te sturen, te bellen met Amorgos of op de link van de locatie hieronder te klikken.

We hanteren een maximum van 10 deelnemers.

Let op: geef je tijdig op voor het examen bij het CBR! Dan kan je met de cursus nog vers in je geheugen aan de slag.

Contact informatie

Naam:
Amorgos
Telefoon:
036-5218210


Locatie

Locatie:
Amorgos
Straat:
Marinaweg 10
Postcode:
1361 AC
Plaats:
Almere
Land:
Netherlands
Amorgos

Omschrijving

Amorgos staat voor plezier in zeilen

Dat doen we graag in de zonnige, (sub)tropische gebieden en op het IJsselmeer en de Waddenzee. Als het om zeilen op kajuitjachten gaat kun je bij ons terecht van meezeiler zonder ervaring tot doorgewinterde zeiler.

Zeilvakantie op verschillende manieren

We verzorgen zeilplezier in verschillende vormen: naast meezeilvakanties, zeilervaringstochten, jachtverhuur en flottieljes in de zon onderscheiden wij ons door zeezeilcursussen, CWO erkende kajuitzeilopleidingen en theoriecursussen aan te bieden. Daarbij kun je kiezen voor verschillende zeilgebieden die Amorgos allemaal goed kent.

Weerinfo

Buienradar

Zeilboeken

JasperJ op Facebook