Afdrukken

Klein Vaarbewijs 1

Titel:
Klein Vaarbewijs 1
Wanneer:
11 maart 2023, 08:30 - 16:00
Locatie:
Van Leeuwen Boten - Kesteren
Categorie:
Vaarbewijs 1
Klein Vaarbewijs 1

Omschrijving

Kapitein van je eigen boot

Kies jij graag het ruime sop? Dan wil je niet beperkt worden tot de boerensloot. Met het Klein Vaarbewijs 2 kun je varen op wateren in Nederland en het buitenland. Bij Jaap Speelziek volg je theorielessen voor dit examen.

In één dag gaan we door de stof heen om je voor te bereiden. Dit werkt het best als je al ingelezen bent.

Geef je op voor de cursus via een belletje of de website.

Let op: geef je tijdig op voor het examen bij het CBR! Dan kan je met de cursus nog vers in je geheugen aan de slag.

 

Contact informatie

Naam:
Jaap Speelziek Opleidingen
Telefoon:
085-4877100


Locatie

Locatie:
Van Leeuwen Boten
Straat:
Industrieweg 2
Postcode:
4041 CR
Plaats:
Kesteren
Land:
Netherlands
Plattegrond:

Omschrijving

Van Leeuwen Boten is een nieuw en fris bedrijf in de botenbranche. Wij zijn sinds 2021 actief. Door onze ruime ervaring vanuit ons autobedrijf dat sinds 1974 bestaat, weten we waar we over praten als het gaat om schadeherstel, onderhoud en advies bij de aankoop van een vervoersmiddel.

Ontspanning, plezier en gezelligheid: al onze activiteiten hebben dat als uiteindelijke doel. U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan services. Van deskundig advies bij de aankoop van uw nieuwe boot tot bijpassende financieringsoplossingen, betrouwbaar en specialistisch onderhoud en schadeherstel. Met onze persoonlijke benadering en service op maat zorgen we ervoor dat u zich thuis en welkom voelt bij Van Leeuwen Boten!

We zijn trotse leverancier van onze eigen botenlijn: Lioness.

Wij zijn official dealer van Marlin-trailers, Suzuki-motoren en Aquabat. Dat betekent dat we Marlin-trailers met de garantie van de fabrikant verkopen. Dat onze monteurs jaarlijks trainingen krijgen van Suzuki om de motoren van binnen en van buiten te kennen. Daarnaast biedt Aquabat verschillende soorten boten aan, allemaal handgemaakt door bekwame handen die de garantie “Made in Italy” onderstrepen. Met onze dealerships garanderen we u de deskundigheid en het vakwerk dat u van ons verwacht.

Wij zijn lid van ondernemersorganisatie HISWA-RECRON. HISWA-RECRON behartigt de (collectieve) belangen van de aangesloten bedrijven in de watersport en recreatie. Als HISWA-RECRON erkend bedrijf bieden wij u diverse voordelen op het gebied van service en garantie.